Zlati uhani so čudovito darilo

Ženski zlati uhani so najljubši nakit in čudovito darilo za ženske vseh starosti. V vitrinah zlatarn lahko vidimo uhane iz različnih plemenitih kovin: zlata, srebra, platine. Uhane iz zlata ne odlikujejo le eleganca, temveč tudi praktične in higienske lastnosti. Lahko jih nosimo brez strahu pred alergijsko reakcijo.

Inovativni oblikovalci nakita ne poznajo meja in ponujajo več raznovrstnih oblik zlatih uhanov:

  • klasične zlate kapljice
  • razni geometrijski modeli: okrogli, trikotni, kvadratni, pravokotni
  • zlati uhani z živalskimi in cvetličnimi motivi
  • viseči zlati uhani v obliki verižice ali prepletanja cvetja
  • zlati uhani v obliki tirnic z različnimi kamni, če so za univerzalno rešitev večernega videza potrebni obeski, koktajl obleka ali stroga pisarniška obleka
  • manšete v etničnem slogu, nežno pripete k ušesnim mečicam, ki niso preluknjane
  • obročki, polobroči, modeli v ciganskem slogu; večerne različice takšnih modelov so lahko okrašene z večbarvnimi vložki

Moda ponuja vsaki ženski, da s svojimi zlatimi uhani najde nekaj drugačnega, ki se bodo v idealnem primeru harmonizirali ne le z njenim videzom, ampak bodo tudi pomagali razkriti njeno notranje bistvo. Današnje modne ženske, ki uporabljajo najbolj nepredstavljiv lep nakit, želijo svetu pokazati svoj “jaz”.

Kakovost zlatih uhanov

Zlati uhani morajo biti opremljeni z žigom državnega inšpekcijskega nadzora in registrirane znamke proizvajalca. Na izdelkih znanih proizvajalcev je oznaka s popolnimi informacijami za potrošnika, vključno s težo in premerom kamnov.

Videz zlatih uhanov je pomemben. Deformacija, razpoke, praske in udrtine so znak za opustitev nakupa in sprehod do druge zlatarne, kjer kvaliteti posvečajo več pozornosti.

Zdravstvena nega

Pravilna nega bo dolgo ohranila nedotaknjen videz vaših najljubših zlatih uhanov. Vsakič, ko odstranite uhane, jih obrišite s posebno krpo iz mikrovlaken. Najbolje je, da svoje najljubše zlate uhane vsake toliko časa odnesete na čiščenje k zlatarju.

Majhno umazanijo lahko z lahkoto odstranite doma z milnico in tekočim amonijakom (kapljice 5-10 na skodelico vode). Uhane izperite s pripravljeno raztopino, sperite s čisto vodo in posušite. Žlebove lahko rahlo obdelamo z mehko krtačko. Pri shranjevanju vsakega nakita naj bo v skrinjici ločeno od drugega, kjer nakit ne bo izpostavljen prahu in neposredni sončni svetlobi.

Dodaj odgovor